Bestelinformatie


Al onze artikelen, mits voorradig, kunnen over het algemeen binnen Nederland binnen 4 werkdagen geleverd worden middels de gewenste bezorgvorm naar keuze.
B.S. Communicatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het al dan niet op tijd leveren van uw bestelling door de postbesteller.

Voor verzending naar België / Pour un envoi en Belgique:
Vanaf heden kunt u rechtstreeks in de webwinkel uw bestelling met verzending naar België kiezen!
A partir de maintenant, vous pouvez appeler directement dans la caisse du commerçant avec l'expédition en Belgique!

Für den Versand nach Deutschland:
Von nun an können Sie direkt in die Kasse des Händlers mit Versand nach Deutschland anrufen!

For shipping to other Europe countries:
Please send us an e-mail at info@bscommunicatie.nl which product you want to order. Let us know to which country you want us to send it to. You will receive an e-mail from us with the right shippingcosts to your country.

Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn terwijl anders vermeld staat, dan wordt u op de hoogte gesteld van de levertijd. Getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

De verzendkosten worden automatisch berekend aan de hand van het aantal artikelen en/of gewicht van de artikelen. Klik hier voor een overzicht van de verzendkosten.


Wij leveren na vooruitbetaling per bank of na betaling door middel van iDeal, PayPal, MisterCash of Sofort.
Uw bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd en voor verzending gecontroleerd op eventuele defecten/beschadigingen.

Wij verzoeken u vriendelijk na ontvangst van uw bestelling de artikelen te controleren. Wanneer u onverhoopt onvolkomenheden constateert, dient u binnen 2 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen. Na deze termijn kunnen wij u hiermee helaas niet meer van dienst zijn.

Wij willen u wijzen op het feit, dat artikelen helaas NIET geretourneerd kunnen worden. Wij kunnen teruggenomen producten niet meer als nieuw product verkopen. Wij vragen uw begrip hiervoor!
U kunt altijd langskomen in onze winkel in Rijssen om het artikel te bekijken.

Als u vragen of opmerkingen heeft, of een artikel wilt bestellen wat niet op onze website staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hoogstwaarschijnlijk kunnen wij het artikel voor u bestellen.
U kunt telefonisch contact opnemen via 0548-516377 of per e-mail: info@bscommunicatie.nl
Door het verzenden van uw bestelling aanvaardt u onze Algemene Voorwaarden en verklaart u zich akkoord met het electronisch opslaan van uw persoonlijke gegevens. Uw privacygegevens zullen niet aan derden worden verkocht.